top of page
20231029 FBLS BEURS-65.jpeg

Terugblik eerste trouwbeurs

Met gepaste trots kijken we als organisatie terug op de eerste editie van Destination Limburg - The Wedding Experience. Een beurs die echt anders dan anders was, waar bruidsparen de hele dag aanwezig waren om te beleven wat er allemaal kan als je gaat Trouwen in Limburg.

Benieuwd naar de aftermovie en de foto's van deze dag? Bekijk dan de rest van deze pagina of volg ons op Instagram en/of Facebook voor meer inspiratie over #trouweninlimburg 

  • Facebook
  • Instagram

Foto terugblik 

Fotograaf Armand Meessen was aanwezig om het evenement vast te leggen.

Wedding Experience 

Niet zomaar noemen we deze beurs een Wedding Experience. Een samenwerking van 50 Limburgse trouwleveranciers, zorgde voor een dag vol beleving met workshops over het organiseren van je bruiloft en stressvrij foto's maken, de eerste stappen naar een openingsdans. Daarnaast was er twee keer een modeshow met jurken, pakken en jurkjes voor bruidsmeisjes, moeders etc. en drie keer een live ceremonie met aansluitend een taart & toost. Er was genoeg te proeven en nog meer om te bekijken. Een dag vol inspiratie voor aanstaande bruidsparen! 

 

Aftermovie trouwbeurs zondag 29 oktober door Onvergetelijk Trouwen. 

2e editie: zondag 3 maart @Kasteel Daelenbroeck

Deze editie gemist en alvast verzekerd zijn van tickets voor de tweede editie bij Kasteel Daelenbroeck? Tickets zijn nú te koop.

bottom of page