top of page
Celine Weerts - Zangeres

Celine Weerts - Zangeres

Als zangeres zing ik ondertussen al een aantal jaren bij bruiloften en dit verveeld nooit! Na een musicalopleiding afgerond te hebben in Den Haag en momenteel iedere dag professioneel bezig te zijn met zingen, kijk ik telkens weer uit naar het bruiloftsseizoen!

Vanaf het moment dat het eerste contact er is via mail of telefoon met een bruidspaar krijg ik een lach op mijn gezicht en kijk ik er naar uit om samen met jullie opzoek te gaan naar jullie muziek. Sommige bruidsparen weten al meteen welke muziek ze willen horen tijdens de ceremonie, maar anderen hebben geen idee en dat maakt niets uit. Graag ga ik samen met jullie opzoek naar hoe we jullie ceremonie zo mooi en persoonlijk mogelijk kunnen maken en gaan we dus opzoek naar de muziek die bij jullie past.
Dat jullie mij het vertrouwen geven om op jullie trouwdag te komen zingen, blijft altijd weer bijzonder!

Tijdens deze beurs ben ik samen met professioneel muzikant Serge aanwezig, Serge is zanger, pianist en gitarist en dat maakt het een feestje om met hem te mogen werken. Door deze combinatie van verschillende instrumenten kunnen we vele stijlen aan en kunnen we ook na de ceremonie nog een gezellige borrelset aanbieden. Door live begeleiding kunnen we altijd inspelen op het moment en zal er nooit een vervelende stilte vallen.

Wij kijken uit naar jullie trouwdag!

bottom of page